Grym hund

jäklar vad Izor var på idag i träningen, svansen gick och han hade superfin kontakt under fria följet/linförigheten. Körde en platsliggning men han reste sig efter en minut så det ska vi träna mer på, det blir mycket lättare om det är fler hundar med under platsliggninen så Hana och Asterix kanske vill köra en platsliggning framöver. 

Idag var det riktigt roligt att träna lydnad, ojoj vad kul det var! Izor gick i långlina och helt plötsligt dyker det upp en kvinna med en greyhound som började skälla och ha sig, Izor drog mot den hunden och började morra, fick tag i linan och bad honom sätta sig ner, han gjorde det nästan direkt och fick massvis med godis, efter mindre än 5 sek så hade han totalt glömt bort hunden och vi fortsatte träningen.
 
Och idag, för första gången hämtade han apportbocken när jag kastade den, han kom och satte sig i fotpositon dessutom. De få gångerna jag försökt få upp hans intresse för apportbocken så har han bara tagit den och sprungit iväg. Vilka jäkla framsteg!
 
Det blev lite bollkastning efter det och sen gick vi upp och ner för en gallertrappa igen, idag var det ett himla liv i bygnaden där trappan var med Izor brydde sig inte utan gick upp och ner utan några som helst problem.
 
Därefter gick vi till lekplatsen utanför oss så fick han hoppa över lite föremål osv. Därefter gick vi hem.
Nu har jag en bra trött hund här, inte nog med det så tränade vi en sväng innan vi gick ut,
 
Nu ska han få käk och jag ska hoppa in i duschen! Här kommer lite bilder från dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0