Dagens träning

Idag har vi tränat lite freestyle, lydnad samt tränat att Izor ska släppa kampleksaker när jag säger till. Det har varit ett stor problem för oss, eller för mig. Fick ett jätte bra tips av Hana att säga Loss med mörk röst och visst funkade det!
 
Vi var ute och tränade i 3 timmar med ett par pauser såklart, sen blev det lite bolllek och Izor hittade en stackars övergiven boll som han tyckte att vi borde adoptera så den fick följa med oss hem. Han skötte sig jätte bra under träningen idag, så taggad och motiverad!
 
Imorgon står freestyle på schemat i skolan, blir bra med lite mer variation nu när jag fått upp lydnadssuget inför tävlvingen i maj.
 
Och en jätte glad och rolig nyhet. Har pratat med Åsa, Izors uppfödare och i sommar åker vi upp till Luleå och stannar där över en helg. Tänkte boka tågbiljetterna imorgon så att det är fixat. Jag längtar så! Ska bli så roligt att få träffa henne. Kommer även träffa Izors bror Izzmo, det är en självklarhet, förhoppningsvis träffar vi även syster Inca med matte Maria.
 
Självklart ska jag kolla med Petra (Izors fördetta ägare) om hon vill ses om tiden finns för henne. 
Ojojoj vad jag längtar! *Överlycklig Mandana*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0