Cykeltur och uppletande

Tog en cykeltur med Izor till "Måsberget" som det kallas, cykelturen gick bra, dock travade inte Izor som jag trodde att han skulle göra utan han sprang i 190 så jag fick bromsa in cykeln flera gånger för att inte flyga iväg. haha. 
 
Det blir bättre sen när han får en riktig dragsele, vore kul att köra lite drag med honom eftersom han är så duktig i det området.
 
När vi kom till skogen satt jag på honom spårlinan så fick han gå lite hur han vela, efter en stunds stronsandes i skogen körde vi lite uppletande, synd att han var tvungen att ha lina på sig, det ställde till med en hel del besvär, han fastnade lite överallt men hittade 9/10 föremål. Mot slutet var han lite virrig i huvudet så han fick ett enkelt uppletande. Det var bara en ca 10m bort, bakom en stor sten. 
 
Efter det så gick vi till ett par brädor och jag satte mig ner och avnjöt en cigg och en capre sonné och Izor ett oxöra, efter det cyklade vi hem igen, lämnade cykeln och tog en promenad.
 
Är så stolt över honom idag, vi stötte på flera hundar och han sa inte ett pip! (förutom när vi gick koppelpromenaden, då började han morra lite) 
Det var en akita som skällde på honom, småhundar som skällde på andra sidan vägen, en Beagle som verkligen vela hälsa på honom men han stod bara och tittade på den, helt avslappnad. Herrejösses, var nära att jag började gråta av lycka. Fler cykelturer kommer det absolut att bli. 
 
Vi kunde passera andra hundar med 1-1,5m mellanrum! helt otroligt. 
Nu ligger Izor helt slut på golvet. Duktiga hund. Imorgon tar vi en cykelrunda till!
Det kommer en video från det sista uppletandet strax, videofyme segar lite som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0