Föreläsning

Lisa skjutsade in Izor och mig till Draghundscentret till kl 5 eftersom vi skulle på föreläsning om hundmötesproblemati. Det var riktigt intressant och Izor skötte sig så bra under föreläsningen och la sig på sidan och vilade. 
 
Efter föreläsningen fick vi som vela träna hundmöten. Det gick fruktanvärt bra! Han gick förbi de andra hundarna utan några problem. Han satt brevid en schäfertik och höll full fokus på mig. 3 utfall gjorde han, första utfallet mot schäfertiken och hon reagerade inte. Han lugnade sig på en gång och blev inte låst som han kan bli. De två andra gångerna var mot en schäferhane. Den hunden hade enorma problem vid hundmöten och skälle och gjorde utfall på drygt 50m avstånd. Mot slutet ignorerade Izor schäfern utfall.. Jäklar vad duktig han är min prins. Det kändes riktigt bra, jag var riktigt glad. Och det är faktist inte alltid jag är så glad på promenaderna eftersom han bara drar och drar och drar i kopplet och sen utfallen på det. Jag blir riktigt ledsen och arg och det gör inte promenadera roliga alls. 
 
Nu är vi hemma igen, vi har ätit och Izors mat ligger i ett vattenbad för att tina lite fortare.Jag kan säga er att Iz är riktigt trött nu, bra det. Imorgon blir det troligtvis skogen för lite sök/uppletande/budföring. Ser fram emot det!

Kommentarer
Postat av: Hana

Vad kul att det gick så bra på hundmötena! :)

Svar: Verkligen. Jag är så stolt över honom! :)
Mandana Veysi

2012-11-01 @ 21:42:13
URL: http://teamsportdogs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0