Förbannad!

Åh nu kokar det inom mig!!!!!!! djurskyddet plingade på dörren och jag har fått en anmälan pga att MIN hund inte får mat och är extremt underviktig. Blir galen!!!!
Min hund är är en TERVUEREN, det är en lätt ras och ska de inte vara feta, Han är för i helvete en unghund som håller på att å upp i vikt efter att ha rasat i vikt, han är ingen hund som lägger på sig för minsta lilla då han är så pass aktiv och gör sig av med så mycket energi. Han väger idag 20,4kg och ska upp drygt 5 kg till men han är inte undernärd utan lite underviktig!. Idoten som har gjort anmälan var anonym och han trodde väl att det var en Schäfer. Jävla pucko läs lite om hundraser innan man gör en anmälan. Eller kom fram och prata med mig istället och fråga om hundfan får mat. De kände på Izor, kollade lte hur han hade och konstaterade att det var inget fall att göra någonting åt. Han hade fina klor, fin päls, rena och fina öron och ögon.


/ En förbannad Mandana


Kommentarer
Postat av: Carla

Tycker så synd att du fick uppleva det där fan!
Visst skönt att någon la tiden för göra påverkat för människan tänkte på djuren där men man går fram först och fråga och inte döma direkt! lär om rasen just precis!
NOLL KUNSKAP förhelvete. kram! <3

Svar: Kram <3
Mandana Veysi

2012-11-15 @ 05:57:38
URL: http://memyselfanddogs.blogg.se
Postat av: Marion

Du bad om papper på att hunden har det bra? Det skulle jag gjort - att köra i halsen på dem som nästa gång yttrar sig :)

När jag hade 2 hundar, och bodde i Västerås, ringde en granne på en gång.. Jävlar vad hon var arg :) Det var något om att mina hundar fick vara ute 5-7 MINUTER/dag och att de var ensamma 10-12 TIMMAR/dag och att de då stod och vrålskällde nonstop. "Gör en anmälan sa jag - Det är ju djurplågeri" Men tanten sa att hon bara ville tala om det för mig... *suck* Jag tog hem en kennelkonsulent - Något tanten inte räknat med.
Kennelkonsulenten blev hälsad på av den äldste - som sen la sig under köksbordet... Whyakin däremot, skulle hjälpa henne av med skorna, sitta i knä och hjälpa till att skriva också :)
Konsulenten förstod att det var falska anklagelser grannen försökte med - Allt för att jävlas med mig. Det var så skönt att få papper på att det inte var fel på min hundhållning.
Inte attan var de ensamma, eller skällde som hon påstod - och inte heller fick de vara ute så lite. Gammelman hade artros och kunde inte gå långpromenader alla dagar. Whyakin fick både det och träning. Något som konsulenten mycket väl förstod och talade om för mig att mina hundar, både var välskötta och trevliga därtill.

Svar: Jag kommer att få papper hemskickade när de avslutat ärendet som de sa att det gjort. DE skulle bara kolla igenom sina papper och sen skicka till mig. Det är första gången jag fått en anmälan så jag har ingen aning om man borde få en bekräftelse via papper på plats av dem då det inte fanns någonting att anmärka på.
Nä fy, idioter finns det gott om, och fler blir de!
Mandana Veysi

2012-11-18 @ 01:24:46
URL: http://whyakin.hundrapport.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0