En hel del gjort

Tåget var framme kvart i ett, blev uppmött av Lisa så åkte vi till veterinärkliniken för att lämna in lillkissen för kastrering. När vi lmnat honom åkte vi till Ericshjälpen och där fyndade jag en supergullig liten bok som jag kan visa er i ett annat inlägg och en julklapp till min syster, hoppas hon kommer att tycka om den!

Efter det var missen klar, tog va en timme och en kvart. Lämnade Izor i bilen och sprang över till Dollarstore, köpte ett stryphalsband (är dock väldigt tveksam om jag kommer att använda det), två förpackningar träningsgodis och en förpackning med tuggpinnar lindade i kyckling. 
 
När vi kom hem tillslut åt vi och jag skrapade lite tandsten på Milla, sen kom Klas och jag har inte gjort så mycket sen dess förutom att Lisa och jag gjorde chokladbollar. Justja, vi badade Pandora också, tog med mig mitt schampoo så testade vi det på henne, hon har så himla knasig päls, sträv och jobbig. Tror det har blivit lite bättre nu iallafall, får se imorgon, ska inte ta så mycket på hennes bak nu eftersom hon tycker att det är obehagligt.
 
Nu har iallafall L&K gått och lagt sig, jag ska glo på en film nu eller titta på tv.
(Bilden är från maj)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0