Trötta



Hjälp vad trött jag är, ser inte riktigt klart, dags att krypa ner under täcket och se på en film kanske.

Mötte iallafall upp Sabina och banditerna på stan 10 i 12, vi väntade in Sofia, hennes pojkvän och hennes otroligt söta Whippet tik Vilda.
Vi gick i boulognerskogen och fikade ihop. Efter en stund i bollan så begav vi oss till hundrastgården mitt emot station (det är helt klart den bästa rastgården i Gävle enligt mig) och hundarna fick leka. Det var inte så mycket fart i vallhundarna då Iz blev kär i lilla Vilda och var efter henne som en svans. Efter en stund kom Denise med Herkules och någon halvtimme senare gick Sofia, hennes kille och Vilda.

Izor som är väldigt trotsig nu fjantar sig och morrar/skäller åt andra hundar. Herkules som är en väldigt osäker och rädd hund kände sig hotad och började morra rejält åt Iz. Smilla märkte det direkt och gick emellan, hon skulle sätta honom på plats men han gav sig inte riktigt. Denise slet åt sig sin hund som inte var det bästa att göra. H hamnade i underläge och blev mer osäker och började hugga mot Smilla, det slutade med att H fick ett litet jack i örat men det blödde som om hela örat var av och Smilla fick ett handhål på nosen.

Denise gick hem med Herkules då örat inte slutade blöda.
Varför Smilla försvarade Izor är för att de har bildat sig en flock. Fast Izor inte bor med de andra så märker man att de har sin flock.

Sabina och jag satt kvar i hundgården ett bra tag innan vi beslutade oss för att åka till skogen i Stigslund och köra personsök med hundarna.

Det blev inte så mkt personsök utan vi lät hundarna köra sitt race då de hade det sååå roligt. Hade förövrigt Izor lös i skogen och det var inga problem, han kommer när jag ropar på honom, om han inte blir distraherad av Arach såklart.

Efter några timmar i skogen tog vi bussen till stan, när vi kom in till stan haglade det, regna och åskade. Det var kaos på stan. Jag väntade på stan med Sabina då hon skulle få vänta en timme på bussen.

Så efter 9 timmar med Sabina och banditerna är både jag och Iz helt slut!


Arach









Haha

- En hand!













Vad tror Izor att han är för djur?

















Kommentarer
Postat av: Sabina

Haha en hand! Bästa på hela dagen ju ;)

2012-03-10 @ 23:32:20
URL: http://shepherds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0