Nationella prov

Hade somsagt nationella prov idag kl halv 9. Eftersom Izor hade tuggat sönder mina träningspapper så fick jag improvisera på redovisningen. Jag hade iallafall bestämt mig för att berätta om min och Izors relation och hur mycket Izor betyder för andra i familjen. Berättade även lite kort om den långa längtan efter en egen hund. Höll på att bryta ihop när jag började prata om lilla Pimpim som jag skulle fått men som tyvärr avled. Tack och lov kunna jag hålla mig.

Efter redovisningarna gick Sabina och jag till stan och jag gick in på Löfbergs för att testa ett på Dr Martens. Ska införskaffa mig ett till par, har ett par röda 8 håls men nu bir det ett par svarta 14 håls med stålhätta. Så snyggt! Lär dock änta ett tag tills jag har råd.

Måste köpa minkolja också för att smörja in mina dr martens. De har börjat spricka lite smått, dum man var som inte köpte minkolja och en fet skokräm med en gång. Suck. blir väl en tripp till stan imorgon och fixa det.

Efter stan gick jag hem och rastade Izor. Sen la ja mig i soffan med Izor tätt intill och tittade på Simpsons.
När pappa kom hem började han skala potatis då eftersom jag skulle fixa mat. Gick ut och rastade Iz då och busade lite med honom.

När jag kom in så började jag fixa iordning maten, det blir vegansk potatisgratäng (så jag också kan äta) och kycklinglår åt pappa. Fixar väl någon sås också när jag endå håller på.

Izor fick ett stort rått kycklinglår och rått kött.
Nu har han släpat med sitt kycklinglår in på mitt rum och ligger i sin biabädd och äter. Duktig kille som äter i sin säng och inte min!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0