Furuvik

Igår pajjade min mobil när jag skulle sätta mig på bussen till Sabina, fick panik och bad pappa komma med min mobilladdare hem till Anna. Trodde att batteriet dött, nä telefonen fungerar fast skärmen är bäcksvart! Blir så arg! Det är min andra Iphone som gått sönder utan andledning. Det är inte en repa på denna Iphone, det har inte kommit in vatten och jag har knappt haft den i 3 månader.
Suck, bäst att de ger mig en ny annar ...

Jag fick iallafall panik när jag såg att telefonen inte fungerade så jag lämnade Izor med pappa och tog pappas cykel och cyklade hem för att låna brorsans telefon, det tog mig bara några minut att ta mig hem så jag cyklade riktigt fort.

när jag kom hem så fick jag låna brorsans gamla lur, sen kom jag på att jag bara behöver byta simkorten i våra iphones istället. Sagt och gjort, loggade sedan in på FB och bad om Sabinas nummer. Efter det slängde jag mig på cykeln och cyklde ner till Anna där pappa och Izor var, tog Izor och gick så raskt till stan för att hinna med bussen att jag har svinont i benen idag.

Sabinas kompis vela vara med oss idag så jag tog bussen till Furuvik istället där hennes kompis mötte upp mig med sin epa, när vi kom fram till huset så blev Izor riktigt glad, hans favorit Arach var där! ojojoj vad de lekte och stoja.

Jag är så glad att Izor och Arach tycker om varandra så mycket!

Efter två timmar tog iallafall jag och Iz bussen hem. Jag somnade runt nio tiden. Då var jag trött!

Nu ska jag fixa mig och dra till Willys med pappa, finns nästan igenting som jag kan äta här hemma och pappsen vet inte vad jag äter.

Sen ska brorsan och jag till Valbo så att jag får lämna in min mobil. Blir att titta lite i köpcenteret och sen tillbaka hem, träffar troligtvis Sabina sen också. Nice!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0