-

Tog en promenad med hundarna idag. Fick även besked att jag inte ska gå med Lisa längre. Det gjorde väldigt ont att höra och det gör ont än. Jag har gått ut och skött om hunden i 9 år. Jag skulle ta över henne på heltid när andra ägaren inte orkade mer då hon är väldigt gammal.

Efter att Izor flyttade hem till oss så har hon blivit konstig, hon verkar störa sig på Izor fast han inte har gjort henne någonting. Hon pratar hela tiden om att jag har så fullt upp med Iz och att hon klarar Lisa själv och inte behöver mig mer. Det är liksom inte det som är saken. Lisa har funnits vid min sida i 9 år. Hunden är väldigt överviktig och stressad hon andra ägaren, hon mig är hon lugn och hon har regler. Hemma hos ägaren får hon göra precis som hon vill och hunden mår inte bra av det.
Jag har alltid sett henne som min hund. Vi har tränat en massa ihop och jag hade planer för henne i sommar.

Jag känner mig så sviken av människan så det inte är sant. Imorgon går jag dit och hämtar mina koppel osv sen säger jag hejdå. Jag kanske plingar på om jag går förbi området någongång. Men det kommer troligtvis inte att bli av. Jag avskyr området och mår dåligt när jag går omkring där för att hämta hunden.

Jag har iallafall MIN Izor som ingen tar ifrån mig. Min vackra prins. Du betyder så mycket för mig.


Kommentarer
Postat av: Sabina

Fan vad elakt! Så mycket som du ställt upp med Lisa.

Nu kan du iallafall satsa helhjärtat på Iz, han kommer som sagt ingen ta ifrån dig!

2012-02-14 @ 21:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0