Izor och Herkules

Bestämde träff med Denise idag, vi sågs med hundarna och chansade att släppa ihop dem. Satte ner Izor, kopplade loss honom och gav honom komandot "varsågod" det var full rulle på dem. Härligt att se. Lisa strosade i sin egen takt och luktade på alla kissfläckar. 
 
Sorligtnog hände en tragisk sak när Iz och H lekte, Herkules skrek till och blödde från sporren. Han haltade lite och var sen på benen igen och sprang omkring. Eftersom H hade väldigt långa klor så gick vi till djuraffären så de fick klippa hans klor och där upptäckte de att han hade brytit två klor. Sporren hade han brytit och en svart klo så han kommer att bli tvungen att sövas ner och få klorna borttagna. Stackarn.
 
Kom och tänka på Pandora när detta hände. Hon har också extremt långa klor och vips kan hon bryta en klo hon också, ska prata med Lisa. Hon lär åkas in till vet och få klorna klippta samt pulporna brända, man får inte röra hennes tassar och det är djurplågeri at se de långa klorna. Jag vet inte vad som har hänt henne i valpstadiet som gör att hon är så himla rädd om tassarna. Inte nog med att de är kolsvarta så det är inte lätt att klippa. 
 
Jag är glad att Izor är lätt att klippa på osv, men sen så har faktist Petra (Hans förra matte) och Åsa (hans uppfödare) hållit på mycket med honom som valp. Det är jätteviktigt tycker jag. 
 
Lisa tycker inte om att man håller på med tassarna och protesterar genomatt rycka bort tassarna men det gäller bara att hålla tassen hårt. 
 
Nåja, det ska inte bli någon roman idag inte.
Imorgon kommer Denise förbi vid 11 tiden med Elvis (hennes morbrors 15 åriga Chihuahua) och vi ska ta lite porträttbilder. Hon lämnar Herkules hemma eftersom han är extremt skotträd och det är idioter här som redan har börjat skjuta. 
 
Kl 1 ska jag träffa Hana och vi ska träna hundarna och efter det ska Denise och jag på mellandagsrean. Fullt upp imorgon! Får kliva upp riktigt tidigt!!!
 
Här kommer ett bildbomb, bilderna som Denise har knäppt kommer i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0